Medlemskab

Når du har besluttet dig for at blive medlem af vores dejlige klub, skal du som det første oprette en profil her på hjemmesiden.

Dette gøres via ikonerne i øverste højre hjørne på hjemmesiden.

Når din profil er oprettet, kommer du automatisk til en side, hvor du efterfølgende skal betale for første års kontingent. Dette gøres ved at indtaste og betale med et betalingskort.

Dine efterfølgende årskontingenter vil herefter automatisk blive opkrævet på samme betalingskort og på samme dato de følgende år. Inden årskontingentet trækkes, får du en e-mail (på den mail du har angivet i din profil) der informerer om betalingen og betalingsdatoen.

Hvis du inden næste kontingentbetaling får nyt betalingskort, skal du huske at opdatere med de nye kortinformationer inde på din profil. Hvis der ikke er et aktivt (gyldigt) betalingskort tilknyttet din profil, vil du få en mail herom.

Det årlige kontingent fastsættes af generalforsamlingen og er p.t. på kr. 225,- årligt.

Der er mulighed for familiemedlemskab af klubben, hvor kun de første 2 medlemmer på samme adresse betaler fuld kontingent. Nr. 3 og flere der tilmeldes et familiemedlemskab på samme folkeregisteradresse som de to første, opnår 100% rabat på kontingentet, dvs. betaler kr. 0,-.