Løbetræning

Løbetræning og deltagelse i løb i både Danmark og udland, er det primære omdrejningspunkt i Birkerøddernes Løbeklub, hvor vi både sommer og vinter nyder og udnytter det fantastiske terræn i og omkring Rude Skov.

Klubben har engagerede trænere og hjælpetrænere, hvoraf flere er uddannet hos DGI. Dette sikrer et godt grundlag for både træningsplanlægning og afvikling af de enkelte træninger, med stor variation og mulighed for individuelle tilpasninger.

Vi træner året rundt og sjovt nok har vi altid godt vejr - i hvert fald har vi aldrig efterfølgende fortrudt en træningstur 

Vi er ikke nogen eliteklub, men er seriøse omkring vores træning.

Vore faste træningsdage er:

Tirsdage og torsdage kl. 17:30 - løbetræning
Mødested i vinterperioden ved løbecentret, Ravnsnæsvej 103A, 3460 Birkerød (fra vintertid starter til sommertid starter)
Mødested i sommerperioden i Svaneparken ved bus-vendepladsen, Sophie Magdelenes Vej 14, 3460 Birkerød (fra sommertid starter til vintertid starter)

Lørdage kl. 10:00 - løbetræning
Mødested i Svaneparken ved bus-vendepladsen, Sophie Magdelenes Vej 14, 3460 Birkerød

Træning på ugedagene veksler mellem intervaltræning og tempoløb, hvor vi træner ca. 1 time i alt.
På lørdage er det ofte en lidt længere tur mellem 12 til 15 km og hvor vi træner ca. 1½ time og enkelte gange mere.


I tillæg til de faste træninger, har vi også ekstra træning på andre dage. Dette er ofte når der trænes op til et bestemt løb eller arrangement. Information om disse ekstra træninger kan altid ses her på hjemmesiden i kalenderen og meget ofte også på vores facebook side.

I det hele taget er 
kalenderen et godt sted at være opdateret om dagens træning/træninger med hensyn til tid, sted, indhold m.m.  

Hvis du har lyst til at løbe med os, møder du blot op på en af træningsdagene