Velkommen

Birkerøddernes Løbeklub er en klub for glade og engagerede motionsløbere. Rude Skov er vores "hjemmebane" og om det er sommer eller vinter, findes der næppe et smukkere eller bedre terræn at udfolde vore aktiviteter i.
Vi træner året rundt og sjovt nok har vi altid godt vejr - i hvert fald har vi aldrig efterfølgende fortrudt en træningstur
 

Vi er ikke nogen eliteklub, men er seriøse omkring vores træning. Det sociale liv i klubben vægter lige så meget som træning og løb, hvorfor vi over en sæson har mange faste traditioner omkring træning, deltagelse i løb, fester, markeringer af fødselsdage m.m. Da medlemmernes kreativitet er stor, kommer der hele tiden nye aktiviteter til.
 
Vore faste træningsdage er:
 
Tirsdage og torsdage kl. 17:30 - løbetræning
Mødested i vinterperioden ved parkerings pladsen på Rudeskov skole, Ravnsnæsvej 120, 3460 Birkerød (fra vintertid starter til sommertid starter)
Mødested i sommerperioden i Ebberød ved bus-vendepladsen, Sophie Magdelenes Vej 14, 3460 Birkerød (fra sommertid starter til vintertid starter)
 
Lørdage kl. 10:00 - løbetræning og skovfitness
Mødested i Ebberød ved bus-vendepladsen, Sophie Magdelenes Vej 14, 3460 Birkerød

I tillæg til de faste træninger, har vi også ekstra træning på andre dage, hvis der trænes op til et bestemt løb eller arrangement. Information om disse ekstra træninger kan altid ses her på hjemmesiden i kalenderen og meget ofte også på vores facebook side.

I det hele taget er 
kalenderen et godt sted at være opdateret om dagens træning/træninger med hensyn til tid, sted, indhold m.m.  
 
Hvis du har lyst til at løbe med os, møder du blot op på en af træningsdagene.

Du kan orientere dig mere om klubben og de forskellige træningsformer her på hjemmesiden. Noget indhold kræver dog, at du er medlem og har oprettet en profil. Du er også velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen eller skrive til os på
- info@birkeroddernes-lobeklub.dk